Velkommen til OsloStudenten!

God dag, kjære student! Du føler deg kanskje litt lost I Oslo akkurat nå? Kanskje du er helt ny i byen og trenger litt tips på veien? De har kanskje ikke T-bane og Foodora der du kommer fra, vel? Da er denne bloggen som skapt for deg! Vi er helt nye i bloggverden, så som deg føler vi oss også litt lost, MEN vi skal likevel gjøre vårt ytterste for å guide deg gjennom en ny hverdag som ny student i Oslo – silk at livet som student forhåpentligvis kan bli litt billigere, morsommere og lettere!

Her skal du etterhvert kunne finne alt fra turer, kultur, mat, shopping og ikke mist sparetips!

Menneskene bak denne bloggen er studentene Madikken, Kristin og Victoria som studerer bachelor i Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI i Nydalen. Bloggen er vår prosjektoppgave dette semesteret i fordypningskurset Digital Markedsføring. Grunnen til at vi har valgt akkurat dette som tema er at da vi var nye i Oslo fantes det ingen lignende side, noe vi sårt kunne trengt.

Vi gleder oss til tiden fremover og håper at du velger å følge oss.

Én kommentar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *