10 korona-vennlige aktiviteter for studenter

  1. Oppdag nye turruter

I dette og dette innlegget har vi tipset om fantastiske destinasjoner man bør besøke!

2. Kino

Å dra på kino kan kanskje virke risikabelt, men dette er en bransje med strenge restriksjoner. 1 meters regelen blir godt overholdt. Vi har hvert fall god erfaring på Odeon i Nydalen og vil anbefale det.

3. Lær nytt håndarbeid

Det finnes mye håndarbeid for alle og enhver, blant annet maling, tegning og strikking! Rimelig utstyr får man eksempel kjøpt på Søstrene Grene.

4. Matlaging

Et godt måltid skader aldri. Det finnes drøssevis av matblogger man kan ta inspirasjon fra, vi anbefaler naturligvis spesielt fattig.student på Instagram som gir både gode og billige tips!

5. Bøker, lydbøker og podcaster

Å oppsøke biblioteker i disse dager er kanskje ikke det lureste. Å bestille bøker fra eksempelvis Amazon er rimelig. I tillegg finnes det rimelige og kostnadsfrie lydbøker og podcaster!

6. Oppdag nye filmer og serier

De fleste studenter har tilgang på streaming tjenester. Vi anbefaler å tenke litt utenfor boksen og se på filmer og serier man kanskje vanligvis ikke ville valgt. Her er tips til serier og filmer!

7. Mobil- og brettspill

Mobilspill med venner som bor langt unna eller er i risikogruppen er veldig sosialt. Quiz-spill, Hay Day eller lignende er både gratis og enkelt å bruke. Brett- og kortspill med nære venner, familie eller kollektivet er også en trivelig aktivitet.

8. Sosialt via Facetime/Skype

Det er kanskje ikke alle venner og familie man kan møte – enten bor dem langt unna eller er i risikogruppen. Da kan man ta en videosamtale med dem!

9. Lag kjøkkenhage

Hva er vel mer givende enn å spise mat man selv har dyrket? Kjøp frø og dyrk – ha grønnsaker og urter til sommeren!

10. Søppelrydding

Å ta med seg en venn eller to og plukke søppel kan faktisk være hyggeligere enn det høres ut som. Ikke bare kan det være trivelig, man bidrar også enormt til lokalmiljøet og dyrene!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *